Bine aţi venit în vizită şi vă servesc sincer.

Q345B čtvereční ocelová trubka vrásky způsobit znalosti

Autorul articolului:administrators timp de eliberare:2021/08/10 14:26:41 Citind:234
1. J345B čtvereční ocelová trubka má dostatečnou prověrku a vnitřní těsnost a uvolněnost plánu výklopky se nezdá být vhodná.

  2, příliš mnoho oleje v autě nebo nadměrné často kartáčování a ústní vody, nebo špatné kartáčování a ústní vody je součástí Q345B čtvereční ocelové trubky.

  3, je to surovina z prázdné sondy Q345B, která je příliš měkká a nízká kompresní síla v jednom pulsu.Šestnáctá bezešvá čtvercová trubka má velmi malé specifikace.Hlavním rysem přesné bezešvé ocelové trubky je surový materiál HID.

  4, hrubá a přesná poloha není stabilní, což způsobuje, že část surovin jsou skryté, a okluzální povrch zubů není dobré, což vede k nerovnoměrné krmení materiálů na nohou.

   5 nevhodná orientace na razítkování.

  Pomocí čtvereční ocelové trubky Q345B k odstranění vrásek: 1. Zkontrolujte situaci vrásek, i když je vráska způsobena v části, periferie je jasně nižší než

  Analýza příčin lomení trubek z čtvereční oceli Q345B a preventivních opatření

   Q345B čtvereční ocelová trubka vrásky, co se děje:

  1, čtvereční ocelová trubka Q345B má dostatečné mezery a zdá se, že vnitřní těsnost a uvolněnost plánu výklopky na válcích není vhodná.

  2, příliš mnoho automobilového oleje nebo příliš časté kartáčování zubů a ústní frekvence, 16mn hladké čtvereční trubice nebo špatné kartáčování zubů a ústní prádlo je Q345B čtvereční ocelová trubka část.

  3, je to surovina z prázdné sondy Q345B, která je příliš měkká a nízká kompresní síla v jednom pulsu.Prázdná velikost je velmi malá a surovina je HID.

  4, hrubá a přesná poloha není stabilní, což způsobuje, že část surovin jsou skryté, a okluzální povrch zubů není dobré, což vede k nerovnoměrné krmení materiálů na nohou.5 Orientace razítkovací zeminy, která není vhodná.

  Manipulujte nástěnku Q345B čtverečních ocelových trubek

Notificare privind drepturile de autor:Fabricant de tuburi pătrate fără sudurăFurnizatQ345B čtvereční ocelová trubka vrásky způsobit znalostiAcesta provine de pe Internet și este utilizat numai în scopuri de afișare și nu garantează acuratețea, validitatea, actualitatea sau caracterul complet al acestor informații. Drepturile de autor ale unor imagini și text aparțin în continuare autorului original. Dacă vă încălcați drepturile, vă rugăm să ne contactați și îl vom șterge în 24 de ore cât mai curând posibil. Oferim doar servicii gratuite, conexeQ345B čtvereční ocelová trubka vrásky způsobit znalostiDe asemenea, nu indică opiniile sau opiniile acestui site și nu are nicio valoare de referință. Vă mulțumim.